AlfaFest 2018

RO

Pasiunea pentru Alfa Romeo a reunit cu succes și anul acesta, membrii Alfa Club, in cea de a 13-a ediție a evenimentului AlfaFest, organizat în perioada 13-17 Iunie în inima Transilvaniei , localitatea Miercurea-Ciuc.

Alfa Club, alături de partenerii și sponsorii (deja prieteni) Euromaster, AutoItalia, Alfa Garage, Autorulate Leasing, Motul, Millenium Insurance Broker, Atomgaming, Squadra Corse, Tzziviibranded, cât și de invitații lor, participanți din tari precum Germania, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Serbia, au luat parte și anul acesta la întâlnirea anuală a pasionațior Alfa Romeo din România.

AlfaFest, cuprins în cele 4 zile, a oferit participanților trasee de invidiat, desenate de natura, pentru satisfacția posesorilor de Alfa Romeo .
Stațiunile Borsec și Praid au fost punctele de pit stop ale convoiului, locuri în care alfiștii s-au putut bucura de atracțiile turistice precum Izovoarele Naturale Borsec, Peștera de Gheață și Salina PRAID.
In cadrul locatiei principale de cazare,Hotel Hunguest Fenyo, evenimentul a cuprins mai multe întâlniri , workshop-uri și q&a meeting, susținute de Catalin Cedric Ghigea, ambasadorul brandului Alfa Romeo în campionatele de raliu din Romania și de bunul prieten al evenimentului , Doru Atmacof, reprezentantul MOTUL Oils.
Un sprijin important a fost oferit si de Poliția Română, prin prezența lor , reprezentati de Daniel Goajgă la volanul masinii de politie Alfa Romeo Giulia Veloce , care a avut grijă ca întreg evenimentul să se desfășoare conform planului și să nu existe incidente neplăcute.

Multumim sponsorilor nostri ALFA ROMEO (AutoItalia), Euromaster Romania, Alfa Garage Catalin Kdk, AutoRulate Leasing, Motul, Millenium Insurance Broker – MIB, Atomgaming, Squadra Corse, Tzziviibranded, Politia Romana, pentru sustinerea oferita si pentru un parteneriat de lunga durata in organizarea AlfaFest.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și să ne revedem cu bine la anul!